Герої освітнього фронту

Під час війни донорство крові має критично важливе значення для збереження життя як військових, які щодня боронять нашу країну, так і цивільних громадян. Адже одна здача крові може врятувати три життя. З огляду на те, що кров має термін придатності, дуже важливо регулярно поповнювати запаси в банку крові.

Практичний психолог комунального закладу «Харківський ліцей № 90 Харківської міської ради», Аркатова Олена Сергіївна, стала донором 5 років тому й зараз не полишає цієї шляхетної справи.

«Після того, як рашисти вдерлися до України, щодня обстрілюють наші міста і села, не шкодуючи ані дітей, ані літніх людей, потреба у донорській крові є завжди. Українські воїни дають гідну відсіч ворогу, але й вони дістають поранення і потребують підтримки на шляху до одужання. Тож, символічною є така підтримка всіх наших воїнів, хто боронить рідну землю. Усією країною ми проявляємо хоробрість, незламність й усі разом об’єднуємося і в здачі крові, яка рятує людей. Тому донорство для мене вже багато років є невіддільною частиною життя,» - каже Олена Сергіївна.

Ми всі однієї волелюбної крові!

/Files/images/2023_2024/photo_2024-03-20_14-20-38.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 41